RUTA del CARRILET DES d'OLOT A LES PLANES d'HOSTOLES



Aquest any volem recuperar la Sortida dels socis i sòcies, la farem el diumenge 17 de juny. Una sortida que volem dedicar a tots els membres de l’entitat i que serà oberta a tothom qui s’hi vulgui afegir.

RUTA DEL CARRILET DES D'OLOT A LES PLANES D'HOSTOLES

Punt de trobada: Parada de bus del CAP de Breda, l'autocar sortirà a les 07:30 h.direcció Olot.

Programa:

Arribada a Olot. allà es formaran dos grups:

-Grup A: Els més caminadors agafaran la via verda "La Ruta del Carrilet" direcció a les Preses, la Vall d'en Bas, Sant Feliu de Pallerols i les Planes d'Hostoles; recorregut aproximat de 22 Kms, sense dificultats ni desnivells. Temps estimat 5 hores.

- Grup B: en arribar a Olot podran aprofitar per esmorzar i fer una passejada, i a l'hora que s'acordi, agafaran l'autocar fins a les Planes d'Hostoles, allà aprofitaran per visitar el poble, el "Gorg de la Plana" i el "Gorg de Can Poetí", tot molt proper i de fàcil accés.També reservaran taules a la zona de pícnic, per dinar tots junts.

 Els dos grups ens trobarem per dinar a la zona de pícnic "La Parada del Jonquer" que es troba a la Plana d'Hostoles. Es dinarà al voltant de les 14h.

Després de dinar i descansar, si ens animem, podem anar tots junts a veure el "Gorg de Santa Margarida" i si no, agafar l'autocar i tornar a Breda.També hi haurà la possibilitat, si el temps ho permet, de banyar-se als gorgs, ja que en principi no hi ha cap prohibició.

Cal portar: esmorzar, dinar, begudes, gorra, crema solar, roba i calçat adequat. Si algú es vol banyar que porti tovallola i banyador.

Preus:
· Soci: 5 €
· No soci: 10 €

Cal fer la inscripció abans del 10 de juny mitjançant el FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

* La inscripció no serà vàlida sense el comprovant de la transferència bancària al compte:
ES56 2100 0221 2001 0088 3641 posant referència SORTIDA SOCIS i nom dels participants

L'autocar només es contractarà si hi ha un mínim de participants

Us recordem que és una diada oberta a tothom i per tant podeu inscriure a familiars i amics encara que no siguin socis del CEB.

Us hi esperem!

Algunes imatges de la sortida:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada