TRAVESSA A MONTSERRAT

 

el proper diumenge 20 de març organitzem


TRAVESSA A MONTSERRAT


ho farem amb l'acompanyament del Ricard Fernàndez com a guia de muntanya. En Ricard fa referència a aquesta ruta dient:

"La Travessa de Montserrat permet contemplar, en una sola excursió d'oest a est, la complexa però fascinant orografia d'aquesta muntanya.  No és una excursió trivial. Passarem per llocs ben estrets, per passos molt aeris, per clotades que ens faran perdre el sentit de l'orientació... Ens caldrà pujar més d'una vegada ajudant-nos amb les mans, o agafant-nos a troncs i arrels per tirar cap amunt. Tot amb una intensitat perfectament assimilable per qualsevol persona acostumada a caminar. "


Sortida: a les 06:00 h del local del CEB (Can Xifré, darrera del poliesportiu). Ens desplaçarem en cotxe fins el punt de trobada on ens espera el guia. 


Distància: 12 km.

Durada: 8-9 hores

Desnivell positiu acumulat: 986 m

Desnivell negatiu acumulat: 944 m

Dificultat:  mitjana-alta (exigent segons SENDIF- Generalitat Catalunya) per la longitud, la durada i l'acumulació de desnivell.

Llicència: Tipus A 

Cal portar:  calçat de muntanya còmode, motxilla, roba d’abric (folre polar; jaqueta  impermeable i transpirable), barret o gorra, guants, pantalons llargs lleugers, llanterna frontal amb piles carregades, aigua abundant (no trobarem cap font) i menjar per un dia (esmorzar i dinar) i mascareta pels desplaçaments amb cotxe.


Preu guia:   5€ socis 

                10€ no socis

El cost del desplaçament i del pàrquing es repartirà entre els ocupants de cada cotxe.

El grup no pot ser superior a 15 persones, per tant es reservarà plaça en funció de l'ordre d'inscripció i tindran preferència els socis i sòcies del CEB.

Les inscripcions estan obertes fins el dimecres 16 de març en el següent formulari:

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ 

Podeu fer l'ingrès en el següent compte corrent abans del 16 de març:

ES56 2100 0221 2001 0088 3641 indicant el nom del participant.


És obligatori estar federat, si no ho esteu el CEB us tramitarà una assegurança temporal per 5 €.

Per normativa de la FEEC el pagament de l’assegurança s’ha de fer abans de la sortida.En funció de la previsió meteorològica, el CEB pot suspendre la sortida.


Us hi esperem!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada