SORTIDA A LA SERRALADA DEL COLLSACABRA (LA GARROTXA)


Bona tarda,

reprenem les activitats del CEB amb una sortida el Diumenge 22 de gener

SORTIDA A LA SERRALADA DEL COLLSACABRA (LA GARROTXA)

Sortida: a les 7h del local del CEB (Can Xifré, darrera del poliesportiu) fins al Santuari de la Salut (St. Feliu de Pallarols). Ens desplaçarem en cotxe fins al punt de trobada on hi ha una font d'aigua "saludable" i un mirador extraordinari. Hi ha un hostal per fer un cafè. Es sortirà a les 8,45 des del Santuari de la Salut.


Ruta circular: Santuari de la Salut - Esglèsia de Sant Pere Sacosta - Coll de Condreu - Puig de la Toia - Bolet de la Toia - Cova d'en Ferriol (bandolers) - Turó d'Armadans (1.152m) - Roques Encantades - Santuari de la Salut

Distància: 11 km

Durada: 4 - 5 hores

Desnivell: 475 m

Dificultat: Mitja (moderada segons SENDIF- Generalitat Catalunya per la longitud, la durada i l'acumulació de desnivell).

Llicència: Tipus A

Cal portar: calçat de muntanya còmode, motxilla, roba d’abric (folre polar; jaqueta impermeable i transpirable), barret o gorra, protecció solar, pantalons llargs lleugers, aigua i mascareta pels desplaçaments amb cotxe. Bastons optatius.

Esmorzar.

El cost del desplaçament es repartirà entre els ocupants dels cotxes. El cost per vehicle és d'aproximadament 32€. Si algun participant va pel seu compte i no necessita vehicle, si us plau, indiqueu-ho en el camp d'observacions del formulari.

Les inscripcions estan obertes fins al dimecres 18 de gener en el següent formulari:

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ 

És obligatori estar federat, si no ho esteu el CEB us tramitarà una assegurança temporal per 5 €.

Per normativa de la FEEC el pagament de l’assegurança s’ha de fer abans de la sortida. Les persones no federades han de fer l’ingrés al compte abans del dimecres 18.


ES56 2100 0221 2001 0088 3641 indicant el nom del participant.


En funció de la previsió meteorològica, el CEB pot suspendre la sortida.

Us hi esperem!!!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada