IX RUTA ARTUR OSONA

Abans de les 7 del matí ja teníem moviment de gent al local del CEB. Tocava recollir dorsals i fer les últimes inscripcions.


I com cada any un bon grapat de caminaires estava a punt a les 7 del matí per assolir el gran repte de pujar al Turó de l'Home des de Breda. Alguns eren novells, d'altres veterans, però tots tenien per davant una caminada d'uns 25 km i més de 1500 metres de desnivell.


Tots junts vam anar a fer l'ofrena al monument d'Artur Osona i l'Imma ens va llegir el discurs preparat per en Jordi Goñi, reconegut historiador bredenc.

Cap a dos quarts de 8 del matí ens vam posar a caminar en direcció cap a la Pintoresca. Tots ben agrupats i molt animats, potser inconscients del que ens quedava per fer.

Vam passar el pont de la Pintoresca i vam enfilar el camí cap a Riells.

En Pere i en Mon, puntuals com sempre, ens esperaven amb un bon refrigeri.

A partir d'aquest moment ens esperava la part més dura del recorregut: pujar a Santa Fe passant per Fontdecorts. El corriol és molt costerut i els caminaires van començar a notar la duresa de la caminada. També els participants novells van poder fer la visita obligada a l'avioneta. Un cop a Fontdecorts, el camí es va suavitzar fins a Santa Fe.

"Només" quedava la pujada final al Turó de l'Home on cadascú va anar seguint al seu ritme, però tothom va poder arribar a la fita proposada...

...el Turó de l'Home!!!

Repte aconseguit i una altra Ruta Artur Osona al sac!!!!

Moltes gràcies a tots per participar, esperem que l'hagueu gaudit i fins l'any que ve!!!!

Us adjuntem un vídeo d'en Toni Catasús.




Centre Excursionista de Breda 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada