Flama del Canigó (23/06/15)



Com cada any, el CEB vam anar a buscar la flama del Canigó per encendre la foguera de Sant Joan. Voluntaris com la Fina i la Teresa ens esperem a Mallorquines a que ens portin la flama vinguda expressament del Canigó.

L’hora de la trobada es va acostant i cada vegada els nervis són més i més és la gent que com nosaltres esperàvem la flama. Com serà la persona que porta la flama? Doncs bé, era un home muntanyenc del qual sense coneixre’l tothom n’estàvem orgullosos.

Ens varen encendre els dos quinqués que portàvem i cap a casa falta gent.
Abans d’arribar a Breda ens vam trobar amb altres membres i col·laboradors del CEB com en Josep, en Jesús, la Maria, la Margarita, en Rafa i en Josep, amb tots ells vam lluir la flama per la carretera d’Arbúcies fins arribar a la Plaça de la Independència on els grallers i pubillatge juntament amb altres entitats dels poble i gent del poble esperaven impacients la nostre arribada amb la Flama del Canigó.

Tots plegats vam baixar per l’Avinguda Catalunya fins el poliesportiu on es va concloure l’acte amb esclatar en un aplaudiment.

Fins l’any vinent!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada