Sortida al Camí de Ronda de Sant Feliu de Guíxols (7-02-16)Feia gairebé 100 dies que no plovia i avui ha estat el dia. Teníem prevista una sortida als Carcaixells de Solius però no ha pogut ser. Malgrat tot, un grapat de valents hem desafiat la pluja i hem anat al lloc acordat a l'hora acordada i hem acabat fent un pla B. Després valorar la quantitat d'aigua que queia a les 8 del matí hem decidit que el pla B era anar al bar a fer el cafè i decidir què fer.

Mentre fèiem el cafè a Santa Cristina d'Aro, i veient que la pluja anava afluixant, hem decidit anar a estirar les cames i el pla C ha estat el Camí de Ronda. Aprofitant l'intendència que ens proporciona el valuós, i cada vegada més nombrós, grup de suport hem improvisat una caminada en format travessa des de la Platja de Sant Pol (S'Agaró) fins a Sant Feliu de Guíxols.

El resultat d'aquesta caminada ha estat una passejada per racons molt bonics de la Costa Brava. 

Durant la un parell d'hores, el temps ens ha respectat i hem pogut veure la Platja de Sant Pol sota el cel amenaçador.

Penya-segats imponents amb la mar enbravida.

I vistes panoràmiques d'aquesta meravellosa costa que tenim.

El temps no ha acompanyat però ens ho hem passat molt bé fent aquesta preciosa caminada per camins costaners.


I en arribar a Sant Feliu, com que encara no en teníem prou, hem allargat una mica més...


...fins a l'ermita de Sant Elm.

Ja veieu que qui no es conforma és perquè no vol. Així que, amb bon temps o no, gaudim de boniques rutes i esperem veure-us a la propera, sobretot els que avui us heu deixat espantar per la pluja!!!

Centre Excursionista de Breda

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada