Sortida al Castell de Farners (22/03/15)

Què passa quan el temps es complica i no ens deixa fer la sortida que teníem prevista? Doncs tot seguit ho veureu.

Com sabeu, teníem preparada una excursió per pujar al Puigsacalm pels Ganxos Nous. Però la llevantada de les últimes hores ha deixat molta aigua a la Garrotxa i es preveia que durant el diumenge hi hauria més precipitacions. Malgrat la pèssima previsió meteorològica, ens hem trobat a Can Xifrè i, com que no plovia, hem buscat una alternativa: el Castell de Farners.


Ens hem desplaçat fins al Parc de Sant Salvador (Santa Coloma de Farners) i des d'allà hem fet una bonica ruta circular fins a l'ermita de Farners. De pujada, hem tastat la drecera "Trencacames" però, tot i el nom, no és tant dura com podria semblar.

Un cop hem retrobat la pista, i amb l'esforç de la pujada superat, arribar fins a l'ermita de Farners és una passejada. I arribar al castell és el premi final.

Per continuar amb la tradició, hem buscat un caché que hi ha amagat al costat del castell. Val a dir que hem pentinat tota la zona en busca del preuat tresor i, quan ja oloràvem el trofeu, hem decidit que la millor persona per obrir-l'ho era la Isabel, que no ens ha pogut acompanyar. Així que, Isabel, et deixem l'honor d'obrir el caché de Farners!!! 

La tornada l'hem fet pel camí de les Alzines Balladores i hem tornat al Parc de Sant Salvador per la Font Picant. Completant una circular còmoda i distreta pels camins de Farners. 

No hem pogut fer la pujada que teníem prevista al Puigscalm, però l'alternativa tampoc ha estat gens malament.

Fins la propera!

Centre Excursionista de Breda

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada