Muntanya

Benvinguts a la secció de muntanya del Centre Excursionista de Breda.  

Vols consultar les activitats que tenim previstes?

Sortida a l'Alt de Juclar (Andorra)


Diumenge 4 de setembre de 2016

Sortida: No es preveu hora de sortida conjunta

Punt de trobada: Carretera CG-2, inici de la Vall d'Incles (Andorra) a les 8:30 del matí.

Transport: Cotxes particulars

Durada prevista: Tot el dia

Contacte: Marc BotaEl primer diumenge de setembre anirem a Andorra a pujar l'Alt de Juclar (2588 m). És una sortida amb dos trams ben diferenciats perquè tothom pugui gaudir de l'excursió. La primera part, des del Pont de la Baladosa fins a l'estany de Juclar, és apta per tothom. Anirem seguint el curs del riu fins a la presa de l'estany. Qui vulgui quedar-se en aquest punt podrà gaudir del refugi de Juclar i de l'entorn.

La segona part només és apta per gent amb bon nivell de grimpades i acostumades a caminar fora de sender. Es pot considerar de dificultat mitjana i s'ha de pujar per pales d'herba i canals amb fort desnivell.

Tots hi teniu cabuda!!!

El punt de trobada serà a Andorra. No es preveu buscar allotjament pels inscrits. Cadascú pot decidir si ve el mateix dia o bé es busca allotjament pel seu compte.


Inscripcions: OBERTESMolt Important: Tothom que vulgui apuntar-se a les sortides de muntanya ha d'estar assegurat. Si no disposeu de la llicència federativa, ens ho heu de comunicar en el moment de fer la inscripció, doncs s'haurà de tramitar una llicència temporal.

*Nota: És una sortida col·lectiva, no s'atendran situacions particulars.


CRÒNIQUES DE LES SORTIDES ANTERIORS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada